söndag 16 mars 2008

Första hänget




Hej

Efter 4 försök så blev det så här, helt okej ändå... Men nu har jag inte så mycket mera att öva på silvret har inte kommit än....

Fint & Bra


Som en kamp mot Trafficking har ett smycke gjorts, jättefint. kostar 150.- & hela 60:- går till kampen mot trafficking


Människohandel pågår dygnet runt i hela världen. Till Sverige transporteras årligen hundratals kvinnor och barn för sexuellt slaveri. Vart och ett av dessa fall innebär en personlig tragedi. Handeln med människor har en klar koppling till andra former av internationell organiserad brottslighet, såsom narkotika – och vapenhandel. Samverkan mot Trafficking har till uppgift att med gemensamma krafter motverka människohandeln.
Som ett led i kampen mot människohandeln har Dangerous Goods formgivit smycket ”Not for sale”. Detta till förmån för brottsoffer utsatta för människohandel. Minimum 60 kr av varje sålt smycke kommer att gå till en fond som startas av Samverkan Mot Trafficking och avsikten är att, i första hand, göra insatser där samhällets resurser inte räcker till. Det kan handla om mammor utsatta för människohandel, som stannar i Sverige en längre tid för att vittna. Hemma väntar kanske ett eller flera barn. Här behövs ofta omedelbar hjälp, såsom mat och kläder. Konkreta insatser kan vara avgörande för att de utsatta kvinnorna skall få kraft till att återta kontrollen över sina liv.

Du kan köpa smycket här

Jag har beställt ett själv är det någon mera som vill ha hojta så plussar jag på beställningen !

Inspiration & svårigheter

Godmorgon


Jag har lite svårigheter med att fina bra silver till min berlocker jag ska göra, jag vill hitta en viss sort & det går ej så bra, men jag letar vidare. Nu har jag allt klart för att börja skapa, men inget silver så då går det inte...

Men jag ska googla i dag. Men petig är jag därför tar det tid, men hoppas på ett fantatiskt resultat.


Jag känner också att jag skulle behöva lite inspiration & nytänk. Tror min förkylning stoppar mitt tänk lite och att jag inte orkar. Men den börjar nu avta.